header mini fiction

MINI Fiction

MINI Paceman a fost lansat astăzi în România în cadrul unui eveniment care a presupus pornirea motoarelor creative ale jurnaliștilor din România. Proiectul este cu atât mai ambițios, cu cât majoritatea jurnaliștilor invitați activează în presa auto.

Având la dispoziție locații din cadrul studiorilor de la Buftea, obiecte de recuzită, camere video GoProHD și, desigur, un MINI Paceman, jurnaliști grupați în echipe de câte 4-6 oameni au făcut scurt metraje după idei mai mult sau mai puțin originale. În timp ce unii s-au prezentat la filmări cu story-board și 30 de scene, alții au apărut pe platou neștiind ce parte a corpului să scarpine mai întâi.

După filmările de azi și ieri, scurt metrajele trebuie editate și finalizate în termen de două săptămâni, urmând ca un juriu de specialiști să aleagă și să premieze cele mai bune producții.

Tema concursului a fost NOT NORMAL, preluată după campania internațională de imagine MINI:

Tema scurt metrajului gândit de echipa Tudor Bratu (Autograma), Dragoș Băltățeanu (Automarket), Alin Ionescu (Freelancer) și Costin Giurgea (TopGear) a fost temitizarea exhaustivă și relațional caducă a fenomenului NOT NORMAL, prin exploatarea introspectiv cromatică a filmografiei tarantiene:

Pe scurt, am râs de ne-am căcat pe noi. Sau, mă rog, fiecare ce-a putut:

Până pe 31 martie ar trebui să postăm și filmul. :)

 

Foto: Bogdan Baraghin // MINI

 

2 comments

 • razvanbb March 18, 2013

  Ai pierdut :)

  Respond
  • admin March 18, 2013

   LOL e ca si cand mi-ar spune usain bolt ca nu stiu sa alerg

   Respond

Post a Reply

© 2012 Mașini cu Giurgea