red lights header

Red Lights – filmul, nu cartierele

În Red Lights, Margaret Matheson (Sigourney Weaver), profesor universitar, investighează fenomene paranormale. Tom Buckley (Cillian Murphy) o ajută. Simon Silver (Robert DeNiro), înfricoșător de orb și de negru, se joacă cu mințile lor. Yummy.

Asta e tot ce trebuie să știți în legătură cu filmul ăsta, înainte să-l vedeți. Orice informație în plus o să-i strice chiar și primele două acte, care sunt mișto de văzut mai ales pentru mințile alea curioase care citesc Science World și care se întreabă cum se poate ridica o masă la o sesiune de spiritism apăsând pe ea în jos.

La început te prinde atât de tare încât vezi roșu în fața ochilor nu numai din cauza filmului, ci și de fiecare dată când răspunde vreun bou la telefon, în sală. Pe la jumătate, când devine scary, începi să fii mai tolerant cu toți oamenii de lângă tine care râd nervos, de frică. Dar la sfârșit îți vine să începi și tu o conversație în sală, de nervi. Mai rar vezi un film care începe binișor și se termină atât de prost, fad, simplu, previzibil.

De fapt, singura șansă pe care o ai să apreciezi oarecum finalul este dacă n-ai văzut The Sixth Sense. Merge, mai ales dacă n-ai ce face într-o seară în care ți se ia curentul și rămâi fără căldură în casă.

Anyway, I’m still #InTheMoodForKickingSpiritistAss, bring something else on.

Trailer:

Extras din film:

Mai jos, Sigourney Weaver despre film. Stay focused, clipul ăsta e interactiv! Caută red lights!

No comments

Post a Reply

© 2012 Mașini cu Giurgea